Περισσότεροι από 15.000 επισκέπτες στο Games & Food Festival Powered by Κωτσόβολος!

Το τριήμερο 8-10 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε το Games & Food Festival Powered by Κωτσόβολος στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Περισσότεροι από 15.000 επισκέπτες του Games & Food Festival Powered by Κωτσόβολος, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε θεματικά booths μεγάλων εταιρειών που σχετίζονται με το Gaming και τα gadgets τεχνολογίας, όπως αυτό του Μεγάλου Χορηγού – Κωτσόβολου αλλά και του Diamond Χορηγού –  Infinity Gear, της εκδήλωσης. Παράλληλα, συμμετείχαν σε πάνω από 30 τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν σε 200+ Gaming Υπολογιστές και Κονσόλες, με μοναδικά έπαθλα για τους νικητές και συνολικό Prize Pool τις 40.000€.

Οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν ακόμα στα περίπτερα των brands εστίασης, ενώ μπόρεσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά shows από αγαπημένους Influencers, TikTokers, Comedians και Καλλιτέχνες, καθώς και να συνομιλήσουν μαζί τους, στα πλαίσια του TikTok Booth – Meet and Greet για όλες τις ημέρες του τριήμερου.

Τα δρώμενα της εκδήλωσης, αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους, ενώ το φεστιβάλ έγινε η μοναδική Ελληνική εκδήλωση μέχρι τώρα που συνεργάστηκε με θεματικό περίπτερο από την πλατφόρμα του TikTok. Από την εκδήλωση δεν έλειψαν οι μεγάλοι On-Stage Διαγωνισμοί, με δωροθεσίες από την AOC Gaming, HyperX αλλά και καταστήματα, οι οποίες ξεπέρασαν σε αξία τα 10.000€.

Η ομάδα του Games & Food Festival Powered By Kotsovolos θα ήθελε να σας ευχαριστήσει θερμά για την υποστήριξη σας και την παρουσία σας!

Ευχαριστούμε τον Κωτσόβολο, Μεγάλο Χορηγό της εκδήλωσης, καθώς και τον Diamond χορηγό Infinity Gear και τους Platinum χορηγούς Cooler Master και HyperX. Ευχαριστούμε ακόμα τους Display Partners, Philips και AGON by AOC.

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκδήλωση, τους Gold χορηγούς World of Warships, Nintendo, nok-shop.gr, SteelSeries και ΙΕΚ ΣΒΙΕ τους Silver χορηγούς Ubisoft, HADO, και OtakuStore.gr καθώς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, IKEA, HELL Energy, CD Media, AnimeHouse, Monsterville, 3D Revolution και Pizza Fan.

Φωτογραφίες (Download)